HU: +3630 558 4204

PT: +351 9697 92 646

2017 by ReGraph Services

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

Mit csinálunk?

Szeretné kutatásának eredményeit közérthetően bemutatni, a szélesebb nyilvánossághoz is eljuttatni, munkáját kiemelni a többi közül, vagy lehetséges közreműködő partnereit megnyerni, hogy munkája a legnagyobb hatást érje el?

Segítünk önnek eredményeinek lényegét a legfontosabbak kiemelésével tömören és látványosan összegezni a célnak megfelelő formában. Konzultációink során közösen alakítjuk ki a tartalmat, amit professzionális grafikai tervezéssel alakítunk igazán emlékezetes és hatásos anyaggá. Ha szükség van rá, akkor pedig más nyelven is létrehozzuk azt, hogy a nemzetközi közönség felé való kommunikációnak se legyen akadálya.

Szeretné vállalkozása üzeneteit, szakmai tanulmányait, folyamatainak kidolgozott leírását, vagy tájékoztató kommunikációs anyagait kollégái, ügyfelei vagy vásárlói felé látványos, különleges és professzionális formában eljuttatni?

A ReGraph segít önnek mindezt röviden, közérthető nyelven és látványos formában bemutatni. Szolgáltatásunk a legfontosabb tartalmak kiemelésével és professzionális grafikai kidolgozásával az átláthatóságot, a könnyebb és gyorsabb befogadást, ezáltal pedig a hatékony és célirányos kommunikációt segíti partnerei, ügyfelei és a szélesebb közönség felé is.

Online

Konferencián

Egyetemen

Kiadványban

Ismeretterjesztésre

Hogyan csináljuk?

Konzultáció 

Alapos személyes vagy táv- (például Skype-on keresztüli) konzultáció során felmérjük a kutatási témát, a kiemelendő kulcsfontosságú eredményeket és következtetéseket, a célt és a kommunikációs igényeket

Tartalomtervezés

A kezdő konzultáció alapján elkészítjük a célközönség számára optimalizált tartalmi összefoglalót közérthető nyelven (akár idegen nyelveken is).

Design 

A legfontosabb elemek vizuális kiemelésével megtervezzük az anyagot a szükséges formátumban, amit professzionális grafikai kivitelezés követ.