HU: +3630 558 4204

PT: +351 9697 92 646

2017 by ReGraph Services

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

Szeretné kutatási eredményeit közérthetően bemutatni?

Szeretné üzeneteit ügyfelei felé látványosan kommunikálni?

A ReGraph segít önnek a legfontosabb eredményeket tömören, közérthető nyelven és látványos formában bemutatni. Szolgáltatásunk a legfontosabb tartalmak kiemelésével és vizuális reprezentációjával az átláthatóságot, a könnyebb és gyorsabb befogadást, ezáltal pedig a hatékony és célirányos kommunikációt segíti partnerei, ügyfelei és a szélesebb közönség felé is.

Miért így?

A releváns vizuális tartalommal együtt befogadott információ 6X eredményesebben megjegyezhető és felidézhető, mint a csupán hallott vagy olvasott.

Az infógrafikák 3x több kedvelést és megosztást kapnak a közösségi médiában, mint bármely más típusú tartalom, és tanulmányázásukra több időt is fordítanak az emberek, mint a csupán szöveges tartalmakra.

A vizuális megfogalmazás segíti a kutatókat a kulcsfogalmak és modellek bemutatásában. A megfelelő vizuális kommunikáció pedig hozzáértést és átgondolt tervezést igényel. „Társadalmunk egyre inkább a képekről szól”

(Felice Frankel, MIT)

A marketingszakemberek 65%-a szerint a vizuális eszközök kulcsfontosságúak egy márka vagy termék sikeres kommunikációjában.

Miért velünk?

Mert sokéves grafikus tervezői tapasztalatunk van a szakma legkülönbözőbb területein.

Mert tapasztalatunk van az akadémiai életben, és tudjuk mit jelent egy új közönségének előadni.

Mert tapasztalatunk van külső és belső vállalati kommunikáció területén egyaránt.